Pusiau požeminis betoninis konteineris LASSO™
  • Pusiau požeminis betoninis konteineris LASSO™ | 1
  • Pusiau požeminis betoninis konteineris LASSO™ | 2
  • Pusiau požeminis betoninis konteineris LASSO™ | 3
  • Pusiau požeminis betoninis konteineris LASSO™ | 4

Pusiau požeminis betoninis konteineris LASSO™

Dėl kainos prašome kreiptis nurodytais kontaktais

Pristatysime per 4-8 savaites.

Esant didesniam užsakymų kiekiui arba vykdant didesnį projektą pristatymo terminai gali keistis.

Šis betoninis pusiau požeminis konteineris pasižymi monolitine struktūra, suteikiančia itin didelį patvarumą. Konstrukcija taip pat visiškai atspari ugniai (atsparumo ugniai klasifikacija M0). Galimi 3m³ arba 5m³ talpos variantai. Šie konteineriai gali būti pritaikyti ir mišrioms, ir rūšiuotoms atliekoms (plastikas/metalas, popierius/kartonas ir stiklas). Išskirtinis prieinama kaina ir mažomis eksploatacinėmis išlaidomis. Tuštinimo procesas itin higieniškas, greitas ir paprastas, taip pat siūlomas pasirinkimas tarp vienkartinių ir daugkartinių maišų.

Šis konteineris susideda iš:

A. Šulinio

Monolitinis šulinys, C40/50 betono mišinio, dalinai įkasamas į žemę, sukurtas siekiant užtikrintį atsparumą dideliam spaudimui. Šulinys naudoja inovatyvią, integruotą nuotekų surinkimo sistemą.

B. Apdaila.

Agreguotas smėliu pasirenkamos spalvos (pigmento) betonas, betoninė medžio imitacija, apdirbtos medinės lentos, anoduotas arba norima spalva perdažytas aliuminis, perdirbto plastiko lentos arba profiliai.

C. Dangtis.

Gaminamas iš HDPE (aukšto tankio polietileno), turintis specifinias angas, skiriančias atliekas pagal rūšis. Gali turėti paprastą arba besisukantį dangtį, atitinka PAYT (mokėjimo už išmetimą / vartotojo apmokestinimo) sistemas.

D. Integruota nuotekų šalinimo Sistema.

Betoninis konteineris aprūpintas kūgio formos dugnu, surenkančiu nuotekas į specialų nuotekų baką su dedikuotu į sienelę montuojamu vamzdžiu, užtikrinančiu itin greitą ir efektyvų valymo procesą.

E.     Surinkimo maišai

E1. Lankstus.

- Standartinis maišas: Gaminamas iš polipropileno, tinkamas mišrioms atliekoms, naudojamas vienkartinis maišas mišrioms atliekoms, o stiklui – papildomai sutvirtintas: gaminamas iš polipropileno ir PVC, atsparus vandeniui daugkartinis maišas, leidžiantis nebekurti papildomų eksploatacinių atliekų.

E2. Kietas.

- Metalinis konteineris, gaminamas iš karštai cinkuoto, galvanizuoto plieno, daugkartinis ir atsparus ugniai (atsparumo reitingas M0).

F. Sujungimo sistemos.

Greitas paprastas prikabinimas (arba QSK), tinkamas tik kieto konteinerio tuštinimo sistemoms.